Friday, July 8, 2011

LeeTeuk hyung.








semalam tengok variety show korea - strong heart.
episod yang ada rain.
dan suju.
best. kelakar. comel.

saja nak cerita pasal leeteuk. dia ni leader group super
junior. masa mula-mula aku minat group suju ni, aku
hanya kenal leeteuk sebagai leader. aku lagi suka siwon dan
khuhyun. tapi makin lama aku makin tertarik
dekat leeteuk ni. 

aku suka sikap dia. sifat humor dia.
sifat protective dia. sifat sensitive dia.
sifat bertanggungjawab dia.
semualah.

memang dia layak pegang title leader tu. berdasarkan
pemerhatian aku, dia sayang gila group suju ni. air mata dia
cepat je mengalir kalau bab-bab suju ni. tapi, dia tetap cute. hehe.

sekarang aku da suka semua member dalam group ni.
semua ada kelebihan masing-masing. semua best.


nama dorang? sorang-sorang aku dah hafal.haha.
tapi hankyung dah keluar dari group ni. tinggal
berdoblas je lagi. 

*tapi kalau nak hafal buku, punyalah jenuh nak mengadap.
sampai berangan, kalaulah ada doraemon.

korang pernah tengok episod nobita nak exam?
lepas tu doraemon keluarkan roti. nobita tekap je roti tu kat buku,
lepas tu makan roti tu. terus dia ingat semua data-data kat 
mukasuratsulit tu.

 tapi nobita nak tunjuk terror kat sizuka. dia pergi
tekap roti-roti tu kat buku panduan telepon. konon nak 
tunjuk dia boleh hafal la. las-las pagi exam tu nobita sakit perut,
dia pergi berry. keluarlah semua roti-roti.

finally, dia tak dapat jawab jugak sebab tak sempat nak tekap and
makan roti tu balik.

kalau aku, aku tahan jek sakit perut tu. sampai
habis exam baru aku keluarkan semua.haha.
ee.tak senonoh la kau nis. 


ramalancuaca : kadang2 layan hobi berangan, seronok gak..=P


4 comments:

Miss Y and Her World said...

errr. walaupun orang lain kecoh-kecoh pasal suju ni, tapi saya tak tahu menahu langsung. so outdated (-_-)"

Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

piko said...

hoyehhh.. terima kasih sebab kenalkan suju kat aku..hahaha...:D

ramalankajicuaca said...

piko : haha..same2..mintak kt faiz..=D

ramalankajicuaca said...

miss Y and Her World : hehe.. try la amek tahu. best.. ^^