Friday, July 15, 2011

rumah


homeSweethome

esok pagi aku akan balik.
kau dengar tak? aku nak
balik esok. balik ipoh. 

cuti seminggu. aku akan balik
naik bas bersama rakanrakan.
home, wait for me......
haha..semangat....

doakan perjalanan kami semua selamat. =)




tadi ada test MKT243. bila dah masuk exam hall, aku curahkan segala 
information kat dalam otak aku ni bagai mencurah koko ke ladang 
gandum. tapi las-las ada satu keyword aku tak ingat. sangat-sangat 
tak ingat. jenuh aku pikiaq ayat yang satu tu je.

finally, aku tak ingat jugak. bukan aku berputus asa, tapi aku dah 
penat. aku melangkah keluar dari dewan exam. selamat tinggal kolej 
kptmKL. aku nak bercuti. aku nak lupakan segalanya tentang kau 
selama seminggu. 

aku nak lupakan gambar yang aku dah tengok kat tingkat 5, aku 
nak lupakan cerita misteri tingkat 2, aku nak lupakan cerita lampu
tingkat 3, aku nak lupakan cerita yang aku dengar pasal tingkat 6, 
aku nak lupakan semuanya buat sementara.


jangan kacau aku.
terutama kau.


ramalancuaca : ayah, mak. nantikan kepulangan anak dara kesayanganmu esok..=D

3 comments:

SiPenglipurLara said...

kuku kau xlawa~~ ngeh2..=)

ramalankajicuaca said...

haha..aku x wat kt downtown mcm kau..=D

SiPenglipurLara said...

at least comel dari kau..muhahahahahha ..=) pEACE!