Thursday, November 15, 2012

life


kengkadang aku terfikir,
betul ke jalan yang aku ambil nie?


apa yang patut aku buat?

susahnyer.

mencabarnye.

risaunyer.

takutnyer.

ramai orang cakap
' kau mesti boleh buat'.

tapi memang tak sama kan bercakap dengan melakukannya.

tapi ayat tu jugak la yang boleh memberi kau semangat.

semangat untuk meneruskan perjuangan.


-------------------------------------------------------------------------------------------


isi hati yang tercipta.
penuh dengan warna, kepayahan, kesibukan, kegembiraan, kesemuanyalah.

tapi tak baik mengeluh kan. aku dah berusaha tapi mungkin tak cukup lagi. jadi, aku kena berusaha lebih lagi. lebih lagi dan lagi.



thanks RM peneman di kala tengah bak kata gary STRESSS


ramalancuaca : there's still long way to go. =)

Friday, November 2, 2012

s.t.u.d.y


perasan tak?

dulu time diploma setiap kali cuti mid term atau cuti seminggu dua mesti berlambak-lambak bawak balik buku. kononnya nak study la waktu cuti tu. padahal lagi sehari dua nak masuk kolej balik baru bukak buku. kadang-kadang tu tak bukak langsung. beria je bawak balik buku banyak-banyak.

sekarang time degree pun sama jugak. time cuti bawak balik buku banyak jugak. tapi kalau tak sentuh langsung, rasa tak senang duduk. malas macam mana pun, mesti bukak jugak bila fikir ade test menunggu, ade presentation menunggu. kalau dulu presentation dalam 1 ke 2 subjek je, tapi sekarang hampir setiap subjek kena present. 




ulat buku? totally not me.


tapi macam akan terjadi je.




can't stop smile when look at them. ^^


ramalancuaca : you can do it.hwaiting!

Thursday, November 1, 2012

misteri


perhatikan dan baca













apakah?


ramalancuaca : jangan biarkan diri anda diselubungi misteri...