Sunday, February 3, 2013

classmate and my life





1st picture : my mgt groupwork waktu pergi interview Al Ikhsan. fortunately, our group got the highest mark in this assignment. ho yeah.

2nd picture : my new friend from uitm johor. jalan-jalan dekat booth yang bukak waktu dak uitm si tengah grade.

3rd picture : keluar berjalan di jj yang baru bukak kat manjung. 



gambar nie pulak waktu our last day class and we decide to go out with all the classmate. takde gambar reramai sebab tak amik kat dorang. kitorang pergi makan kat area lumut and midnight kat tepi laut sekejap. dalam 7 kereta konvo and we had the longest table for dinner. excited jap. 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DINNER




ini housemate dengan two of uitm si lecturers.




picture tengah is my classmate tapi tak semua ada. 


although it is busy and tough during degree, sometimes i laugh because of them even now there are conflicts between us. opss!


ramalancuaca : i hope still can be with them in the next semester.


housemate & my life






introduce my housemate!!

1st picture, from left : ann, meah, kina, alia, anis, me and huda.


semuanya aku baru kenal awal sem degree nie kecuali kina sebab dia classmate aku waktu sekolah dulu. dia la yang tolong aku carikan rumah sewa untuk degree nie sebab dia memang asal uitm si dari diploma.

gambar nie waktu kitorang pergi jalan-jalan release tension.

so far, dorang sume housemate yang baik. walaupun dorang dah lama kenal antara satu sama lain sebab semua asal uitm si and baru je kenal aku untuk degree nie, dorang treat aku macam dah lama kenal. yup, aku selesa kat rumah nie buat masa nie. 

 kina is my roomate and huda is my classmate. 

for me, degree in accounting is so tough that my tears flow many times because of it. so many assignments, tests and quizzes berturut, presentation and many more. even classmate aku yang dapat anc waktu dip pun post nie lepas final exam maf hari tu,


ada bran nk amek dgree akaun? sya nsihtkn..hmm xpyh la amek weyh!! nyushkn kpla j..grrrr!!!!


itu yang dapat anc. aku? its too late for me to turn back, i think. bukan nak takutkan, tapi kena berusaha more and more and more and more to success. totally different from dip in acc.

 kalau result keluar nanti, boleh tak aku taknak tengok? or kalau aku dah tengok, can i keep it secret? or please dont ask me?

except if i get dean list. bahaha. memang macam nak capai bintang di langit.


ramalancuaca : can i?