Sunday, January 29, 2012

LIFE


lama dah tak jenguk blog nie.

semalam dah lepas 1 paper.
hari ni dah harungi 3 paper.

presentation yang paling menakutkan pun dah lepas.

tinggal 1 lagi presentation dan 2 final report yang akan menyusul.

dan finally, final exam.


kehidupan lepas final exam?






ramalancuaca : live to the fullest.


Monday, January 23, 2012

meniti jalan dewasa


pejam celik pejam celik.
aku dah 21?
cepatnya masa berlalu.
adakah bermaksud aku dah semakin besar?
atau aku dah semakin tua?
atau tanggungjawab aku dah semakin besar?


sampaikan first soalan yang doktor tu tanya aku lepas aku bagitau problem aku,
' awak kerja apa? '

' adakah aku nampak seperti orang bekerjaya? '


lain dari soalan yang biasa orang tanya kalau nampak aku,
' sekolah tingkatan berapa nie? '


dan lepas sebulan aku tak balik rumah, first word yang opah aku cakap lepas nampak aku,
' dah besar cucu opah. '

' maksud opah, besar cemana tu? '






tapi aku rasa aku masih berperangai tak macam orang dewasa. =P


ramalancuaca : still me.


Sunday, January 15, 2012

pray for me.



2 minggu yang membusykan. semoga segala-galanya berjalan
lancar untuk kami semua. amin.







ramalancuaca : pray for us. =)