Sunday, August 26, 2012

Hari Raya



all the pictures from 2nd to 3rd to 4th raya. unfortunately, I didn't snap pictures on the 1st raya. 



sepupu yg gila. terpakse join. :P



lagi 1 kegilaan. buat gila kat rumah orang. 



our grandmother's house. tempat untuk berkumpul setiap tahun.



penang mai.



atas : penang.
bawah : manjoi.



on our way to batu feringgi.



queensbay, penang.



bt feringgi & padang kota.



 love this family. <3



my family. ^^


di kesempatan ini, saya ingin meminta maaf kepada semua jika ada terkecil hati, terkasar bahasa dan segala ter lah. 

selamat hari raya. =)


ramalancuaca : the best raya is when all of our family are gathering and talking and laughing and do activities together. ^^




Tuesday, August 14, 2012

1001 kenangan


dulu lepas dah habis sem, kitorang ingat akan berpisah dan tak jumpa lagi sampai sanggup buat drama kat tepi jalan tar. tapi dah takdir, kitorang bertemu balik atas hal masing-masing. tapi sekarang, dah jadi kepastian. aku dah betul-betul berpisah dengan dorang. tak tau bila akan jumpa lagi. 

dulu dari tak kenal langsung sampai kami jadi rapat, tido sebantal, setilam, bergurau senda, buat aktiviti sama-sama. kadang-kadang, benda yang tak lawak pun boleh jadi kelakar dengan keletah masing-masing. tengok cerita sama-sama, gelak besar sama-sama, jalan kaki ke kolej sama-sama, makan sama-sama, semuanyalah.

3 tahun.
kita dah kenal.
kita dah rapat.
kita kongsi benda sama-sama.
ketawa, tangisan, semua kita dah lalui.

aku harap persahabatan kita kekal sampai bila-bila dan aku takkan lupakan semua kenangan kita. Insya Allah suatu hari nanti kita akan bertemu lagi.



masa sem 1 dulu. tapi time nie rin takde sebab ada problem kesihatan. tapi alhamdulillah dia dah sembuh. jaga diri korang semua.. =)


time sem 1, kita semua section 8. antara kelas paling best pernah aku dapat sebab ada korang semua.. =)



raya kita tahun kedua kat kptm..=)



masa baru habis final exam. semua happy..=)



tempat yang syu teringin nak pergi..=)



jamuan dengan mentor kesayangan..=)



rumah terbuka orang kesayangan pika..=)



our together last raya at kptm..=)



our last dinner..=)



our beloved home yang sentiasa ada masalah air. tapi aku rasa time korang tinggal rumah tu nanti, lampu pun dah padam kot semua.hehe..=)



our last dinner together..=)



our beloved kptm.. :P




last but not least, our last celebration birthday together..=)


to me,
you are like the sunset and a chapter of our memory,
a memory of our precious younger that has no regrets,
and I wish it'd be kept in your heart as a beautiful picture of the past.

you're to me, me to you      


ramalancuaca : dont ever forget me..^^