Saturday, July 16, 2011

happy bufday syed adib aiman


miss ezzan : awak ni muka hensem, tapi blur..


hari ni entry aku pasal kawan aku yang sorang ni. hari ni
hari tua dia. dia cakap nanti tulis la nama dia dalam blog
aku, nanti mesti follower ramai. 
kalau tak ramai jaga kau! =P

aku kenal dia dari sem 1. kitorang satu kelas, section 8. 
tapi waktu sem 2 dia pandai sikit, dia section 9 kalau tak silap.
tapi naik sem 3 sampai sem 5, kitorang dapat satu kelas.

bagi aku dia ni seorang yang kelakar, selamba, kadang-kadang penyegan,
nak pergi kedai potostat sengsorang pon segan.=='

baik jugakla dan yang paling jelas sekali, blur.
 jangan marah dib, aku cakap paling ikhlas ni. haha.

tapi dalam blur-blur dia pun, dia pandai. cuma mungkin 
kadang-kadang emosi dia kurang stabil kot. haha.

hari tu waktu kitorang kena cari article untuk assignment bel
atau english, madam cakap cari kat internet or paper or blog.
pas tu si adib ni boleh tanya aku,

' ramalankajicuaca takde article bel k? '
haha. memang takde la weh. aku sayang bahasa kebangsaan lebih.

lagi satu nama gelaran dia dekat kelas kitorang,
' syed adib dafi aiman '.


nak kenal dengan dia? 

tapi dia tengah rapat dengan seseorang sekarang ni.
kan dib? =D

ni aku tunjuk gambar kau waktu sem 1 dulu. gambar 
yang paling latest takde. aku tunjuk gambar kau yang waktu
tu kurang matang lagi la.


syed adib aiman yang pakai kopiah tu..=D

ni gambar waktu kitorang bukak pose ramai2 dulu. 'peace'.
cer tengok prop, dia pegang beg sapa eh, rin?

ni pulak gambar waktu kembar buat openhouse masa raya.
adib, si baju hijau. muka semua baik2. =D

ni pulak gambar openhouse rumah izah.
adib mana? cari sendiri.

gambar ni waktu sambut raya kat kolej.
muka innocent je sume. haha.


dan untuk adib,
wish you good luck with your life.
 and always happy.

with your family.
with your friends.
and with your loved ones.

ramalancuaca : lepas ni belanja aku mcD. aku dah penat da promote kau kat sini. =D


No comments: