Monday, May 16, 2011

luahan hati seorang lelaki




semalam saja mencungkil hati seorang lelaki. lelaki yg jatuh hati pada seorang perempuan dan perempuan itu ialah kawan aku sendiri. jenuh aku pujuk dia suh bgtau apa yg si arjuna ni rasa pada si perawan nie. mula2 si arjuna xnak bgtau tp lastly die bgtau jugak..haha aku berjaya.

si arjuna ni cakap..

   macam mana ko kenal die, mcm tu la.
   aku suka dgn character die.
   aku rasa tenang bile nmpk die.
   aku rasa sayu bile tgk die.
   aku suka bgurau dgn die sbb die sporting.
   aku suka die.

   tapi dia dah jadi milik orang.
   aku terpaksa lepaskan.
   biarlah aku solo.
   biarlah aku mcm nie selagi aku x jumpe orang yg macam die.

sori, aku x ingt semua. aku tulis apa yg aku ingt je.

rupanya ini yg ko rasa. dalam sempoi, selamba, kacau orang, kenakan orang, kenakan aku, dalam hati ada bunga. lepas aku soal siasat die, aku yg kena balik. sempat lagi kao an.

aku just nk cakap mungkin ko dengan die xde jodoh. dan mungkin ada seseorang yg sedang menunggu kau di mana2. walaupun susah nk lupa tapi mungkin akan berlalu mengikut masa. nanti satu hari nanti bila ko da jmp orang baru ko akan ingt ni sbgi salah satu kenangan indah ko. 

mugkin ada orang akan ckp,
ckp senang la. ko x rasa apa yg aku rasa. 
ye, mungkin aku x prnh rasa apa yg korang rasa tapi aku hanya ckp dari pengalaman. bukan pengalaman aku tapi pengalaman kawan2 aku. 

nis, umo ko da bape?
19++..
oo..ok..

ramalancuaca : kalau ko bace aku still pegang janji aku. =)
   
   

4 comments:

Anonymous said...

best cite ko tuh, haha..

ramalankajicuaca said...

mstila..citer sal ko gak..haha

Anonymous said...

haha, cerita semata-mata k, org yg terlibat lam 2 pon da bahagia skg,tp bkn aku, hahaha.

ramalankajicuaca said...

oo..bukan kau..ingtkn kau..haha..dia dah bhgia sekarang? tahniah. ckp kt die.