Saturday, December 24, 2011

untuk orang yang disayangi


aku dah boleh bukak balik blog aku nie. hehe.
terima kasih kepada semua yang membantu.
sayang korang. ^^





---------------------------------------------------------------------------------------


happy belated birthday haireen nurjana & munirah musa.


haireen nurjana khairodin @ rin.

1. seorang yang pendiam waktu aku mula-mula kenal dulu.
2. menjadi partner tidur aku dari dulu sampai sekarang.
3. ayat femes kalau dia berjaya buat sesuatu ' bagus rin '.
4. ayat femes kalau dia tak berjaya buat sesuatu ' jana, cuba lagi '.
5. salah satu telinga aku. 
6. cantik.
7. sangat sukakan penakut dengan lipas.
8. seorang yang ceria luaran tapi at some time menangis tak berlagu jugak.
9. perlukan seorang pemimpin untuk memimpin dirinya.
10. sayang kau.



munirah musa @ muni

1. seorang yang ceria.
2. suka mengusik orang.
3. suka tengok orang ketawa dengan lawak dia.
4. suka berseorangan bila sedang berkecil hati.
5. membawa diri ke TS bila sedang berduka.
6. seorang yang sangat mudah terkejut.
7. mempunyai mata yang sangat besar dan bulat.
8. mempunyai masa hadapan yang terjamin. haha.
9. berpengalaman. :P
10. sayang kau.




gambar dolu-dolu.


aku berdoa untuk korang semoga korang berjaya dalam hidup, bahagia dunia akhirat dan dan menjadi insan yang sentiasa dirahmati olehNya. 

























dan untuk kawan-kawan 7orang 1bumbung, happy belated birthday. maybe this is our last birthday celebration together but maybe there is another celebration for us. one day maybe?

sayang korang.
always remember that.


ramalancuaca : mood cuti.

4 comments:

SiPenglipurLara said...

mesih2..=) hamboi mentang2 dah boley bukak blog heaven betul kau eh ltak gmbr.. btw thanx 4 the speech! tapi y xsure tuu berpengalman ngan msa depan terjamin..apekah??

izzatizham said...

sesame..haha..ko paham sendirila..

HaireenKhairodin. said...

HAHAHA Munirah mmg confirm masa depan terjamin! =D
Thanks 4 the wishes! Sayang kau.
After semester 6 ni tidur aku bertemankan bantal aje. =')

izzatizham said...

hehe.. aku tinggal la bantal aku..jadi bantal busuk kau.. =D