Thursday, September 20, 2012

help, care and miss







ko rindu aku kejut ko muni? hehe.. aku pun rindu nak kejut korang. dengan peel setiap sorangnye. sorang, kejut cepat bangun. lagi sorang, selagi tak sampai time bangun, kalau dah bukak mata pun mesti pejam balik walaupun lagi 5 minit alarm nak bunyi. lagi sorang pulak, kejap, 5 minit lagi. ^^




thanks for helping me walaupun ko kena pergi sana, pergi sini untuk uruskan dengan dapatkan sehelai kertas jek. nasib baik ada kau. ^^




walaupun kau jauh, kau still remindkan aku. in fact, bila aku tanya kawan aku, rupanya aku sorang je yang tak dapat borang tu. thanks.. ^^




ana, your sticker is still on my calculator.. ^^


i left the word U. sebab aku tak jumpa mana huruf u. haha. miss 7orang1bumbung.



aku sekarang tinggal bawah bumbung dengan 7 orang penghuni jugak. tapi my 7orang1bumbung will always be the best.



ramalancuaca : when it is hard, i always remind all of u.

3 comments:

piko said...

alololo.. sweetnye die ada tawan tawan yang sweet juga.. takpe kat sini aku wakilkan jaga mun tuk kau.. aku bagi die makan banyak banyak k..:D

SiPenglipurLara said...

nis apesal gmbr ak buruk sgt??tukar2...

HaireenKhairodin. said...

lagi sorang pulak, kejap, 5 minit lagi. ^^

HEHE AKU LER TUU.
HAHHH RINDUU! =(