Friday, November 4, 2011

pengorbanan.


Alhamdulillah.
itu je yang mampu aku ucapkan sekarang.
segala penat lelah, keringat, tangisan yang 
aku terpaksa hadapi berbaloi. 

TERIMA KASIH YA ALLAH.








SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

nak wish advance sebab esok dah sibuk nak jadi super anak dara yang
rajin. anak dara yang kat rumah sorang je, maka segala kerja menjadi hak
milik kekal. 

hari raya kedua nak buat kenduri kat kampung. dah lama tak 
kumpul ramai-ramai. semoga segalanya berjalan lancar.


pengorbanan.

untuk mendapatkan sesuatu banyak yang perlu kita korbankan
walaupun itu sesuatu yang amat susah untuk kita lepaskan.

tapi, mungkin suatu hari nanti kita mampu tersenyum dengan
pengorbanan yang telah kita lakukan. =)


SELAMAT HARI RAYA KORBAN



ramalancuaca : terima kasih sekali lagi.

No comments: