Tuesday, October 9, 2012

my weekend


macam mana dengan ceramah ustaz Don?

best. tapi tak puas la sebab tak lama sangat masa dia. sebelum dengar ceramah ustaz Don, kitorang dihiburkan dengan Far East dengan hafiz hamidun dulu. 

dari atas aku tengok hafiz hamidun nyanyi, shahdunya la hai. 

misi bertukar! dari k-pop ke Hafiz Hamidun! :P


konsert tu habis pukul 12 tengah malam. tapi kitorang tunggu sampai 1 pagi semata-mata nak bergambar dengan Hafiz. kau tengok nie..



eh bukan nie.. ni gambar kami.


haa..ni die. nampak tak? 


lagi satu, dewan UTP nie Ya Allah, besar giler. tapi lagi besar kawasan UTP die. masjid dia pun dah macam masjid terapung, dikelilingi air. library die pun tak terkata besar. itu baru aku tengok dari luar. dorang cakap kalau nak ambik buku siap kena panjat tangga lagi.


hari sabtu malam pulak aku pergi lagi UTP. dah macam rumah kedua dah. ada rakaman 30 minit bersama ustaz Don. 2 episod jugak la dia rakam. kalau ada rezeki masuk la muka dalam tv AlHijrah tapi macam jauh sekali je peluang tu. 

takpelah, janji dapat masuk rasa masuk UTP and dengar ceramah ustaz Don percuma lagi.


ramalancuaca : UTP, daebak!!

No comments: