Thursday, October 18, 2012

anugerah bestari


this is my new classmate ( AC220 4D )



Insya Allah sampai ke akhir degree.

tapi bukan semua eh. yang tengah atas dan tengah bawah tu ialah lecturer yang datang bagi sokongan kat anugerah bestari nie.

anugerah bestari nie dianjurkan setiap sem kalau tak salah untuk pelajar yang dapat 3 pointer ke atas. best kan? dorang ajak semua part 4 datang untuk bagi motivation kat kitorang.

tapi paling bangga bila tengok ex-senior kptm yang dapat kat uitm SI yang naik pentas ambik anugerah bestari nie. tahniah kakak2 dan abang. ^^

and lastly, lepas nie kitorang akan dapat gelaran junior forever sebab uitm SI dah tak ambik intake baru untuk degree account. tak best ah tak dapat jadi senior. ==


ramalancuaca : hardworking, hardworking and hardworking. baru lepas terhapus dosa-dosa kecil. =)


No comments: