Friday, November 2, 2012

s.t.u.d.y


perasan tak?

dulu time diploma setiap kali cuti mid term atau cuti seminggu dua mesti berlambak-lambak bawak balik buku. kononnya nak study la waktu cuti tu. padahal lagi sehari dua nak masuk kolej balik baru bukak buku. kadang-kadang tu tak bukak langsung. beria je bawak balik buku banyak-banyak.

sekarang time degree pun sama jugak. time cuti bawak balik buku banyak jugak. tapi kalau tak sentuh langsung, rasa tak senang duduk. malas macam mana pun, mesti bukak jugak bila fikir ade test menunggu, ade presentation menunggu. kalau dulu presentation dalam 1 ke 2 subjek je, tapi sekarang hampir setiap subjek kena present. 




ulat buku? totally not me.


tapi macam akan terjadi je.




can't stop smile when look at them. ^^


ramalancuaca : you can do it.hwaiting!

No comments: