Wednesday, May 9, 2012

i'm married


ayat di atas refer kat sepupu sebaya aku yang baru kahwin.

bukan aku eh.

cucu perempuan pertama belah ayah aku.

majlis?
anak sulung pulak, meriah la.



acara : nikah
tempat : masjid putrajaya
tarikh : 28 apr 2012



masa nak start akad nikah.
masa kadi tanya ' ada berlatih tak?'
pengantin ' ada '.
cayalah, sekali lafaz je.


time baru sampai kat masjid putrajaya.
bila dah masuk dalam, nampak orang berjubah biru je.
sepupu aku cakap, da macam citer harry potter da.


the craziest cousin.
left : maman, ikram, ifwan, safwan.


tak pernah lepas dari buat mulut itik dia.




all the uncles, aunties, cousins and me. =)




acara : malam berinai & marhaban
tempat : kajang
tarikh : 28 apr 2012



masa baru lepas marhaban dengan tabur mende-mende tuh.




senyum lebar kau diapit jejaka-jejaka. =D





masa orang tengah marhaban, kitorang kat luar bergambar.
bagus nyer budak.




acara : kahwin
tempat : maktab polis diraja malaysia
tarikh : 29 apr 2012

 
this is the king of the day.




budak paling depan tu asyik nak merangkak lari dari gambar je.
and his mom says ' he can walk for 0.005km ' =D






vespa di atas pelamin.




ini flower girl and errr.. flower boy?




frame, misai, kening, spectacles tu idea sepupu aku.




this is candy booth.
ada sorang budak tu, setiap 5 minit dia datang ambil candy.
tak muat tangan, dalam kopiah dia pun dia letak.






this is photo booth.
sesape yang nak snap picture with all the spectacles, misai, kening, frame bolehlah kat sini.
aku pun tangkap gak gambar 'im married' alone.haha.





how's my mum?
tak pernah aku tengok dia tangkap gambar lentok camni. =D




ramalancuaca : twenty five, may I?





No comments: