Monday, April 16, 2012

test computer


pagi-pagi kami dah terpacak tunggu van dengan semangat nak buat ujian computer. sampai-sampai clerk tu cakap nama kitorang takde padahal hari jumaat aku dah kol siap bagi nama dengan ic lagi. bila kitorang bagi ic untuk daftar, internet lembap pulak. las-las clerk tu cakap, pergi je la. kalau ada adalah, kalau takde takdelah.


semangat?

habis hilang semua.
nak bukak buku pun dah malas.
duduk sembang dengan dahi kerut-kerut.
bila pakcik tu panggil nama pun tak semangat nak bangun.


tapi kaki tetap melangkah pergi.

sampai tempat buat test computer tu, kakak tu mintak ic pastu suruh tulis nama. finally, kakak tu cakap okay.


semangat?

dah datang sikit.
start tengok-tengok balik buku sampai no giliran sampai.

masuk bilik test, aircond depan kepala. beku kepala aku. 


finally, kami dah lulus.




semangat?

dah full charge balik. hehe.


banyak jugak dugaan kami hari ni. tapi semuanya berbaloi.


ramalankajicuaca : alhamdulillah. =)


No comments: