Friday, February 3, 2012

cupcake KPTM.


hari ni kami ditugaskan menjual cupcake. 




hampir macam ni jugak la rupa cupcake dia. tapi cupcake yang kami jual cheese cake. dari 48 biji sekarang tinggal 4 biji. harga cupcake ni rm3.50 sebiji dan rmo.50 tu akan didermakan kat tv3 bersamamu.

lepas tak habis jual kat kolej tadi, aku bawak balik kotak cupcake tu nak try jual kat kedai makan. masa on the way lalu kat sungai kerayong pakcik-pakcik teksi tetibe nyanyi lagu happy birthday reramai.

ingat birthday aku ape?





esok kami nak pergi johor. abang rin kahwin. tak sabar nak pergi. 

doakan perjalanan kami pergi dan balik. =)


ramalancuaca : get ready to sleep. 

No comments: